Alf -et figurteaterspill kommer til Helgeseter

alf et figurteaterspillBasert på Alf Prøysens sanger - kjente og ukjente, skaper de to dukkespillerne de vakreste bilder av ulike materialer; hatter, flasker, fjær, poteter, kosedyr, ballonger, kasseroller og mye mer. Fantasien kjenner ingen grenser. Alf Prøysens mangfoldige verden illustreres i et visuelt spill, og innimellom forteller en dukke, en Alf, om livet sitt.

Fremføres i Hallen på Helgeseter, søndag 25. januar kl 17:00

Skuepillere:
Nina Haga: Født mellom fjell i Bergsdalen. Dukkespiller og scenograf i TeaterAtelieret. Er med i Figurteaterspillet «Dans på Line» og Høymole Orchestra. Av og til musiker i Sirkus Hoppla. Leder av Hatlestad Kulturgard. Utdanner seg som kunstterapeut.

Boris Rodriguez Hauck: Flyttet til Norge og Hatlestad i 2002. Har siden det drevet med barne- og voksenteater, særlig i Bergensområdet. Jobber også som musiker, forfatter og instruktør. Leder av TeaterAtelieret. Er med i «Dans på line», forskjellige Sirkusprosjekter og musikkgrupper.

Varighet: ca. 45 minutter

  • Sist oppdatert
  • Treff: 42661
© Stiftelsen Virksomheten Helgeseter gir tilbud om bolig, arbeid, terapi, fritid- og kulturopplevelser til mennesker med spesielle behov. Adresse: Øvre Sædalsvegen 257, 5099 Bergen. E-post: post@helgeseter.no Telefon: 55 27 38 40. Organisasjonsnr; 971 427 248
Logg inn med Azure/Helgeseter e-post
Dei som har helgeseter.no-adresse kan logge på medarbeidersidene via knappen over (ikkje Visma Ressursstyring) Andre må logge inn med brukernavn og passord.
Det er ikkje mogleg å re-setja passord og finna brukarnamn for tida. Du finn felles innlogging ved å søkja på medarbeiderportal i den nye i personalhåndboka.