Boklansering på MS Polarlys - Påls reise

paals reise 00

Sommeren 2008 var Pål Eirik Herteig på reise med Hurtigruten sammen med søsteren Karina og forfatter Helga Gunerius Eriksen. Opplevelsene fra turen foreligger nå i en bok kalt Påls reise, utgitt på forlaget Samlaget i samarbeid med Leser Søker Bok.

Den 4. september var det stor boklansering på Hurtigruten. Tilstede var forfatteren, venner fra Helgeseter, Ragnfrid Trohaug fra Samlaget, Hanna Bovim Bugge fra Leseklubben, familie, samt kapteinen og soussjefen fra MS Polarlys. Sistnevnte sto for den flotte kaken som ble servert etter at taler og underholdning var over. Gjett om Pål var stolt?

Fra TIL OSS ALLE nr 3-2009. Tidsskriftet - Til Oss Alle

 

Bilder fra boklanseringen

[widgetkit id=34]
  • Treff: 48707
© Stiftelsen Virksomheten Helgeseter gir tilbud om bolig, arbeid, terapi, fritid- og kulturopplevelser til mennesker med spesielle behov. Adresse: Øvre Sædalsvegen 257, 5099 Bergen. E-post: post@helgeseter.no Telefon: 55 27 38 40. Organisasjonsnr; 971 427 248
Logg inn med Azure/Helgeseter e-post
Dei som har helgeseter.no-adresse kan logge på medarbeidersidene via knappen over (ikkje Visma Ressursstyring) Andre må logge inn med brukernavn og passord.
Det er ikkje mogleg å re-setja passord og finna brukarnamn for tida. Du finn felles innlogging ved å søkja på medarbeiderportal i den nye i personalhåndboka.