Seterpreik: «SAMTALE-BEFRUKTNING versus SAMTALE-KORTSLUTNING»

Seterpreik: «SAMTALE-BEFRUKTNING versus SAMTALE-KORTSLUTNING»

Fra 14. nov 2023 18:00 frem til 14. nov 2023 19:00

Ved Veksthuset

Lagt inn av Geir Legreid

Kategorier: Seterpreik

Tags: seterpreik

Treff: 425


Velkommen til ny «Seterpreik» på Helgeseter

Denne gangen har vi invitert hele landets parterapeut Frode Thuen til en samtale med dialogutforsker Irene Nygårdsvik.frode thuen 2000irene ny

Kommunikasjon og relasjoner er både vanskelige og berikende. Samtale-befruktning handler om å inspireres av egne og andres erfaringer, samt oppdage nye muligheter. Kortslutning skjer når vi sitter fast i uløselige konflikter, eller trer tilbake i våre egne versjoner av virkeligheten. Hva da?

Velkommen til ny «Seterpreik» på Helgeseter. Parkering langs veien før innkjørsel til Helgeseter, eller på anviste parkeringsplasser like innenfor porten. Fra parkeringsplassen følges grusveien ned til venstre for fjøset, og der ligger Veksthuset godt synlig. Gratis adgang!

Kun 100 plasser (førstemann til mølla….). Påmelding til geir@helgeseter.no

Seterpreik er et fellesskapsorientert prosjekt, der Helgeseter, Helgetun, og Eplekarten Steinerbarnehage ønsker å skape en dialogbasert og fordomsfri møteplass 2-3 ganger i året. Foruten oss selv ønsker vi med lokalmiljøet i Sædalen og Nattlandsfjellet for å drøfte samfunnsaktuelle tema, og inspirere hverandre.

Slik kommer du deg til Helgeseter: https://www.helgeseter.org/om-oss/kart