stiftelsen virksomheten helgeseter banner
Om Helgeseter  -  Kulturaktiviteter Boligene -  Arbeidsvirksomheten Ledige stillinger Kontakt oss  -  Søk
midtimage          Forsiden  »  Kulturaktiviteter

Kulturaktiviteter

Kommende aktiviteter:
Setersprell, Festspillene på Helgeseter, 20 mai - 3.juni
Tidligere:
Eventyrskogen, Helgeseters karneval 2009

Kulturaktiviteter er en viktig del av livet på Helgeseter. Konserter, utstillinger med mer, med utøvere utenfra, skjer gjennom hele året. Like viktig er alle de kulturaktivitetene der beboere og medarbeidere deltar. Som den nye daglige lederen ved Helgeseter, Geir Legreid, sier det:

"Jeg tror at kulturlivet her kan være en plattform der beboere og medarbeidere gis en mulighet til å møtes likeverdig. I kulturelle aktiviteter må vi strekke oss litt ut over oss selv - og samtidig er det et godt motpunkt mot sjenanse og selvhøytidelighet."

fra Helgeseters karneval 2008

Helgeseter har videre årstidsarrangementer, fra religiøse høytider (som jul og påske) til feiringer som følger årstidene - og ikke minst det årlige karneval.

For å se noen av kulturaktivitetene som kommer, følg med på aktivitetkalenderen
.

Hvordan noen av de siste høytidene ble markert på Helgeseter, blir omtalt av Marit Karaskiewicz i artikkelen "Årstidens fester". Et lite bilde av julen på Helgeseter 2007, blir fortalt av Terje Erlandsen, og et nytt tilskudd til Helgeseters egne tradisjoner er "Adventssang 2007" som blir beskrevet av Terje Erlandsen, John Merkesvik og Kari Margrethe Eskeland.


Helsepedagogikk og sosialterapi
Aktivitetskalender
Kulturaktiviteter
Barnehagen
Tips en venn
Helgeseters tidsskrift
Ledige stillinger
Send kommentarer
Nyttige lenker
hovedhus helgeseter 1954 I 1953 begynte man å reise det første huset på Helgeseter. I dag er det gårdshus, verksteder og syv boliger.

kulturaktiviteter på helgeseter Kulturaktiviteter er en av grunn-pilarene på Helgeseter, her fra 2008 karneval "På havets bunn"
LES MER


ny omsorgsbolig på helgeseterNy omsorgsbolig på Helgeseter
LES MER


terapi på hesteryggen Terapi på hesteryggen
LES MER

forsiden  |  helgeseter  |  stillinger  |  kontakt