Proffene på Helgeseter

Proffene  i Veksthuset på Helgeseter
Proffene i Veksthuset på Helgeseter

Med støtte fra Bergen kommune kom nylig «Proffene» seg ut på veien igjen. Ett av stoppene på mini-turneen var Helgeseter den 16. juni 2021,der de for første gang fikk spille i «Veksthuset». Grunnet mye vind måtte den planlagte utekonserten flytte innomhus, men drøyt 60 publikummere fikk likevel plass. I tillegg til beboere og medarbeidere fra våre 6 bofellesskap, kom det festklare publikummere fra Råstølen, Skjoldveien, Kirkebirkeland, Seterveien, samt 3 andre grupper. Til slutt måtte vi rydde plass blant tomatplanter og urter for å sikre kohortinndelinger og innfrielse av meterkravet. 

Men konsert ble det, og med flere av blodfansen på plass var det tidvis like mye sang ute blant publikum som på scenen. Kombinasjonen av Bergen’s blideste rockeband og Helgeseter - plassen der solen alltid skinner, sikret en festaften.

En stor takk til alle som bidro; Proffene for musikken, kommunen for honoraret, og publikummet for god feststemning. Dette bør gjentas!

Geir Legreid (d.l. Helgeseter)

 

Stor interesse for Proffene når de spilte på Helgeseter
Stor interesse for Proffene når de spilte på Helgeseter

 

konsert, kultur, Proffene

  • Sist oppdatert
  • Treff: 2403
© Stiftelsen Virksomheten Helgeseter gir tilbud om bolig, arbeid, terapi, fritid- og kulturopplevelser til mennesker med spesielle behov. Adresse: Øvre Sædalsvegen 257, 5099 Bergen. E-post: post@helgeseter.no Telefon: 55 27 38 40. Organisasjonsnr; 971 427 248
Logg inn med Azure/Helgeseter e-post
Dei som har helgeseter.no-adresse kan logge på medarbeidersidene via knappen over (ikkje Visma Ressursstyring) Andre må logge inn med brukernavn og passord.
Det er ikkje mogleg å re-setja passord og finna brukarnamn for tida. Du finn felles innlogging ved å søkja på medarbeiderportal i den nye i personalhåndboka.