Gårdskatten Rudi lever det gode liv

Rudi troner på stubbenEn fin vårdag i 2006 tok en gjeng fra Helgeseter turen til hjelpesenteret for å finne en ny musefanger. Vi falt pladask for en tynn, rødspraglet gutt som var nybarbert for anledningen etter en operasjon.

Med sitt herlige gemytt og positive innstilling til livet ville han passe godt på gården hos oss.

Han trengte en del pleie i starten og ble derfor innlosjert på kontoret vårt på gården. Her fikk han egen seng og toalett i påvente av at han kunne bli en skikkelig gårdskatt og musefanger.

Han trivdes imidlertid så godt, at han fremdeles tilbringer mesteparten av dagene - og nettene med - i sengen sin på kontoret. Han ble svært fornøyd med god tilgang til mat etter å ha strevet i lang tid, og spiste nok derfor litt for mye. Dette resulterte i at han raskt la på seg, og han veier i dag 9 kilo, og går under kallenavnet "Pusur".

I sommer fanget han en mus eller to og var svært stolt av dette. Men den store jegeren blir han nok aldri, til det er han for glad i det gode liv med full matskål og saueskinn i sengen.

 

Rudi strekker seg i saueskinnet

  • Sist oppdatert
  • Treff: 34938
© Stiftelsen Virksomheten Helgeseter gir tilbud om bolig, arbeid, terapi, fritid- og kulturopplevelser til mennesker med spesielle behov. Adresse: Øvre Sædalsvegen 257, 5099 Bergen. E-post: Telefon: 55 27 38 40. Organisasjonsnr; 971 427 248
Logg inn på medarbeidersidene (ikkje Visma Ressursstyring)
Det er ikkje mogleg å re-setja passord og finna brukarnamn for tida. Ta kontakt på om du treng nytt passord eller få vita kva brukarnamnet ditt er.