Lysverkstedet

lysv-chili-400

Varm, stemningsfull atmosfære på lysverkstedet

Karneval og alle forberedelsene som vi har vært med på er over for denne gangen, og på lysverkstedet er vi tilbake i vanlig drift!

Der er ennå kaldt ute, og vi lager lys som passer til vinterstid. Det går i hvitt, turkis og lime, farger som minner om is og snø når vintersolen skinner!! Om ikke så lenge er det påske, og vi skal snart dyppe lys som er lyse og mørke gule, vårlig grønne,  og støpe lys som egg, påskekyllinger og harer.

Det er tidlig ennå å begynne i urtehagen, men vi ser frem til det utover våren. I mellomtiden er vi fornøyde med en overraskende vekst i vinduskarmen. En chillipepper!

Hilsen fra oss som jobber på lys i løpet av uken, Grete, Nainesh, May Britt, Bjørn, Robert Elin, Alf Rune, Eli, Laila, Marianne og Candy

  • Treff: 17642
© Stiftelsen Virksomheten Helgeseter gir tilbud om bolig, arbeid, terapi, fritid- og kulturopplevelser til mennesker med spesielle behov. Adresse: Øvre Sædalsvegen 257, 5099 Bergen. E-post: Telefon: 55 27 38 40. Organisasjonsnr; 971 427 248
Logg inn på medarbeidersidene (ikkje Visma Ressursstyring)
Det er ikkje mogleg å re-setja passord og finna brukarnamn for tida. Ta kontakt på om du treng nytt passord eller få vita kva brukarnamnet ditt er.