Sigmund Hegstad

Sigmund Hegstad, Bønn - lengsel etter ro

Tirsdag 29. september kl. 18:00

Veksthuset

Denne dagen markeres etter gammel tradisjon som «Mikkelmess». Høsten er en spennende tid der naturen tar en pause, og lyset blir svakere. Når dagene mørkner er det tid for å finne frem til motet i oss selv så vi kan takle både indre og ytre utfordringer. Under Setersprell-arrangementet denne kvelden vil dansekunstner, Sigmund Hegstad dvele rundt vår indre dialog – et rom som inneholder både lengsel, sorg og takknemlighet.

Hegstad har tidligere danset i Den Kongelige Ballet i København og ved National Theateret i Mannheim, Tyskland. Som frilans dansekunstner har han to hovedprosjekter for sitt skapende virke; politisk danseteater og dans som bønnespråk. Han medvirker som utøvende kunstner i samtlige av sine produksjoner.

Setersprell-logo

2020

Grunnet smittevern, vil publikumdeltakelsen organiseres som inviterte grupper. Det blir dessverre ikke anledning med åpen påmelding. Hver gruppe som inviteres vil få reserverte plasser. Maks 60 deltakere pr. arrangement .
  • Oppdatert:
    13. januar 2021
© Stiftelsen Virksomheten Helgeseter gir tilbud om bolig, arbeid, terapi, fritid- og kulturopplevelser til mennesker med spesielle behov. Adresse: Øvre Sædalsvegen 257, 5099 Bergen. E-post: post@helgeseter.no Telefon: 55 27 38 40. Organisasjonsnr; 971 427 248
Logg inn med Azure/Helgeseter e-post
Dei som har helgeseter.no-adresse kan logge på medarbeidersidene via knappen over (ikkje Visma Ressursstyring) Andre må logge inn med brukernavn og passord.
Det er ikkje mogleg å re-setja passord og finna brukarnamn for tida. Du finn felles innlogging ved å søkja på medarbeiderportal i den nye i personalhåndboka.