Skip to main content

Siste nytt

Personvern

Hvilken informasjon samler vi inn?

Vi samler inn opplysninger fra deg når du fyller ut et skjema eller besøker hjemmesiden vår.
Når du registrerer deg på vår hjemmeside, kan du bli bedt om å skrive inn ditt navn, e-postadresse, og telefonnummer. Du kan imidlertid også besøke nettstedet vårt anonymt.
Google, som tredjepartsleverandør, bruker informasjonskapsler for å vise annonser på nettstedet ditt. Googles bruk av DART-informasjonskapsler gjør det mulig å vise annonser til brukerne basert på deres besøk til nettsteder og andre nettsteder på Internett. Brukere kan velge bort bruk av DART-informasjonskapselen ved å besøke personvernreglene for Google annonser og innholdsnettverk.

Hva bruker vi informasjonen din til?
Eventuell informasjon vi samler inn fra deg, kan brukes på en av følgende måter:

  • For å tilpasse ditt besøk (informasjonen hjelper oss med å bedre svare på dine individuelle behov)

  • For å forbedre kundeservice (informasjonen hjelper oss med å bli mer effektiv på forespørsler)

  • Å administrere en konkurranse, arrangement, undersøkelse eller annen sidefunksjon

  • For å sende ut nyhetsbrev via e-post

 

E-postadressen du oppgir, vil bare bli brukt til å sende deg informasjon og oppdateringer vedrørende forespørselen din.

Hvordan beskytter vi dine opplysninger?
Vi implementerer en rekke sikkerhetstiltak for å opprettholde sikkerheten til din personlige informasjon når du registrerer dine personlige opplysninger.

Bruker vi informasjonskapsler (cookies)?
Ja, vi bruker cookies. Dette er små filer som et nettsted eller tjenesteleverandør overfører til datamaskinens harddisk via nettleseren din (hvis du tillater det), og som gjør det mulig for nettstedene eller tjenesteleverandørene å gjenkjenne nettleseren og huske bestemt informasjon.

Oppgir vi informasjon til eksterne parter?
Vi selger ikke, forhandler eller på annen måte overfører dine personlige opplysninger til eksterne parter. Dette inkluderer ikke pålitelige tredjeparter som hjelper oss med å drive nettstedet vårt, gjennomføre vår virksomhet eller betjene deg, så lenge partene er enige om å beholde denne informasjonen konfidensiell. Vi kan også frigjøre informasjonen din når vi mener at utgivelsen er hensiktsmessig for å overholde loven, håndheve retningslinjene for nettstedet vårt, eller beskytte våre eller andres rettigheter eller sikkerhet. Imidlertid kan ikke-personidentifiserende besøksinformasjon gis til andre parter for markedsføring, reklame eller annen bruk.

 

Emneord: personvern

  • Sist oppdatert
  • Treff: 1908