• Hjem
  • kultur
  • 100 årsmarkering i Litteraturhuset 14-20. oktober 2013

Siste nytt

100 årsmarkering i Litteraturhuset 14-20. oktober 2013

I år er det 100 år siden Rudolf Steiner besøkte Bergen, med et stopp på Bergensbanen på Voss hvor han fikk med seg skifer som etter hvert endte på taket i det første Goetheanum. I Bergen holdt han en rekke foredrag, og Bergensgruppen av Antroposofisk Selskap ble etablert.

Det er liten tvil om at dette besøket ga stor inspirasjon til mennesker som siden etablerte viktige antroposofiske institusjoner i Bergen, og Steiners besøk vil markeres med en jubileumsfeiring en uke til ende. Helgeseter er bedt om et bidrag, trolig fredag 18.oktober om kvelden på Litteraturhuset, og vi stiller så klart opp. Vi satser på en kveld med mye moro, og korte dialogbaserte presentasjoner med innslag av musikk og kreative påfunn – sammen med noen av beboerne. Så for sikkerhets skyld, sett allerede nå av datoen i avtalebøkene. Mer info følger nærmere arrangementet.

Program for Antroposofisk uke

  • Sist oppdatert
  • Treff: 50603
© Stiftelsen Virksomheten Helgeseter gir tilbud om bolig, arbeid, terapi, fritid- og kulturopplevelser til mennesker med spesielle behov. Adresse: Øvre Sædalsvegen 257, 5099 Bergen. E-post: post@helgeseter.no Telefon: 55 27 38 40. Organisasjonsnr; 971 427 248
Logg inn med Azure/Helgeseter e-post
Dei som har helgeseter.no-adresse kan logge på medarbeidersidene via knappen over (ikkje Visma Ressursstyring) Andre må logge inn med brukernavn og passord.
Det er ikkje mogleg å re-setja passord og finna brukarnamn for tida. Du finn felles innlogging ved å søkja på medarbeiderportal i den nye i personalhåndboka.