Siste nytt

Rolf Davidsen 50 år

Constanza gratulerer Rolf etter konserten

En etterlengtet fest skal vi tro jubilanten selv. Den har vært planlagt i månedsvis, og inkluderte alle naboer på Helgeseter.

Og naturlig nok var mange fra hans store familie på plass. Rolf hadde selv valgt en utmerket meny bestående av kortreist hjort, som var felt bare noen hundre meter fra Helgeseter, og kakebordet var langstrakt. Bursdagskonsert med Constanza Giacomelli og band, ble det også i Hallen og selvfølgelig allsang til ære for jubilanten.

Helgeseter gratulerer på det varmeste.

Constanza Giacomelli med band

sangerinne, 50 år, bursdagsfeiring

  • Sist oppdatert
  • Treff: 13931
© Stiftelsen Virksomheten Helgeseter gir tilbud om bolig, arbeid, terapi, fritid- og kulturopplevelser til mennesker med spesielle behov. Adresse: Øvre Sædalsvegen 257, 5099 Bergen. E-post: post@helgeseter.no Telefon: 55 27 38 40. Organisasjonsnr; 971 427 248
Logg inn med Azure/Helgeseter e-post
Dei som har helgeseter.no-adresse kan logge på medarbeidersidene via knappen over (ikkje Visma Ressursstyring) Andre må logge inn med brukernavn og passord.
Det er ikkje mogleg å re-setja passord og finna brukarnamn for tida. Du finn felles innlogging ved å søkja på medarbeiderportal i den nye i personalhåndboka.